Doe het zelf! 

Wasboxen:
Wij beschikken over drie ruime wasboxen waarin u uw voertuig zelf kunt schoon maken, op elk gewenst tijdstip en met hoogwaardige producten. De wasboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Onze wasboxen beschikken over een bedieningspaneel met duidelijke wasinstructies. Hierop kunt u precies zien in welk programma u zich bevindt en hoeveel tijd u nog heeft op het ingeworpen muntgeld. U kunt starten met autowassen in de wasboxen door € 0,50, €1,00, €2,00 of wasmunten in te werpen. Bij het kopen van wasmunten heeft u een altijd voordeel. Dit voordeel is afhankelijk van de besteding. Wasmunten kunt u binnen bij Autowascentrum Dokkum verkrijgen of bij de wisselautomaat welke aan muur, tussen de wasboxen in, hangt. Deze wasmunten zijn tevens te gebruiken in de stofzuigers. Ook is het nu mogelijk om contactloos te betalen. 

Stofzuigers:
U kunt na gebruik van de wasstraat of de wasboxen gebruikmaken van een van de zes stofzuigers die bij ons op het plein staan.

Doek automaat:
Tevens kunt u gebruikmaken van het doekjes automaat, deze is te vinden op het plein bij de stofzuigers. Hierin kunt u onder andere ruitendoekjes, dashboard doekjes en nadroog doekjes vinden. U kunt door een munt van €0,50 in de automaat te stoppen en de hendel om te draaien 1 van deze doekjes kiezen.  

Mattenkloppen:

Naast de stofzuigers kunt u de mattenkloppers vinden, deze mattenkloppers zijn gratis te gebruiken.

Met een nette auto het terrein af!
Op het terrein zijn verschillende afvalbakken te vinden. Hier kunt u uw asbak legen en andere kleinigheden kwijt. Wij vragen u vriendelijk om niet uw huisvuil bij ons achter te laten. 

 

Wasprogramma

Bij Autowascentrum Dokkum kunt u terecht voor verschillende wasprogramma’s.

Happy Hour

Van €15,- voor  €10

Happy Hour

Iedere zaterdag van 08:00-10:00 uur

POWER POLISH PAKKET

 

Power polish

€15,-

Power polish

Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Bodem
Hogedruk robot
Supervelgen
Wassen
Power polish
Drogen

Totaal

€12,50

Totaal

Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Bodem
Hogedruk robot
Supervelgen
Wassen
Drogen

HotWax

€10,-

Wax

Voorwas
Hotwax
Actiefschuim
Hogedruk robot
Wassen
Drogen

Basispakket

€7,50

Basispakket

Voorwas 
Actiefschuim
Hogedruk robot
Wassen
Drogen

Met een waspas van Autowascentrum Dokkum wast u voordelig!